

Topics to be covered: Safety | Attraction | Selecting | Development | Retention

Tues, April 23, 2024 | 9:00am-3:30pm This one day in-person seminar serves to equip and empower HR personnel in the wood products industry in a process that will help you attract, retain, and develop the "right" people.

Facilitated by

Dave

Salmon

retired VP of Human Resources, Hampton Lumber

Cost \$650

Bring a colleague for Free! When registered by March 22nd.

Registration and Details at <u>www.beckgroupconsulting.com/training</u>

THE BECK GROUP TRAINING: Optimizing Your People Power A Human Resources Development Seminar

Location: Embassy Suites @ PDX | 7900 NE 82nd Avenue, Portland, OR 97220

Schedule:

Mon April 22 Optional Reception in Atrium Lounge 5:00pm-6:30pm Tues April 23 Seminar 9:00am-3:30pm

Cost: \$650 Per Attendee

Sleeping rooms are available for \$189.00 + tax/night. Book directly with hotel. Reservations # 800-821-5879 | Call in Code: 91W | Booking Link: <u>THE BECK GROUP</u>

Registration & Questions:

www.beckgroupconsulting.com/training | The Beck Group #(503) 684-3406 Option 2

Seminar Description: 1-day in-person interactive seminar features industry veteran guest speakers who will present information, facilitate discussion, and provide participants with practical applications that cover a variety of topics key to Safety, Attraction, Selecting, Development, Retention. Mill Human Resources personnel will find camaraderie, discuss concerns, and receive experienced guidance in how the industry is/needs to evolve in response to the challenges faced in the wood products industry.

| Seminar Host: | Hannah Hammond, The Beck Group |
|----------------|--|
| Trainer: | Dave Salmon, Retired Vice President , Hampton Lumber |
| Guest Lecture: | Joe Angyus, Hampton Lumber - Safety Leadership |

Marie Price, Idaho Forest Group - Registered Apprenticeship as a Talent Pipeline

Who Should Attend: Human Resources Personnel in the Wood Products Industry

Workshop Agenda:

- 1. SAFETY How We Conduct our Business
- 2. ATTRACTION Recruitment Efforts
- 3. SELECTING Hiring Process
- 4. DEVELOPMENT Onboarding & Growth Development
- 5. **RETENTION Culture of Company**

Lodging: Registration includes a course workbook, lunch, and beverages each day. Lodging is not included in the registration fee. For attendees seeking overnight accommodation, we have a room block at the Embassy Suites and will secure your sleeping room for an additional \$189.00/night + taxes, fees, and parking. Bed types are King or 2 Double Beds.



AGENDA

April 23, 2024

| I: INTRODUCTION | 9:00-9:30am | 30 mins |
|---|-----------------|---------------|
| 2: SAFETY – How We Conduct Our Business | 9:30-10:15am | 45 mins |
| Break | 10:15-10:25am | 10 mins |
| 3: ATTRACTION – Recruitment Efforts | 10:25-11:05am | 40 mins |
| Break | 11:05-11:10am | 5 mins |
| 4: SELECTION – Hiring Process | 11:10-11:55am | 45 mins |
| Lunch Break – Plated Lunch Served in Atrium Dining Room | 11:55am-12:35pm | 40 mins |
| 5: DEVELOPMENT– Onboarding & Growth Development | 12:35-2:25pm | I hr, 50 mins |
| Break | 2:25-2:30pm | 5 mins |
| 6: RETENTION – Culture of company | 2:30-3:00pm | 30 mins |
| 7: CONCLUSION | 3:00-3:30pm | 30 mins |